Jótékonysági moziklub

2021. augusztus 06. | KÉPEK
Jótékonysági moziklub 

 

MÁSODIK SZABADTÉRI MOZIKLUB

Könyvtárunk által idén is megrendezésre kerül a Nagy Nyári Moziklub, melyre szeretettel várjuk régi klubtagjainkat és minden érdeklődőt!

2021. augusztus 06.
Kapunyitás: 19.00 | filmvetítés: 20.00
Belépő: 500 Ft
Helyszín: a Bálint Ágnes Kulturális Központ előtti piactér

A belépés regisztrációhoz kötött!
Regisztrálni személyesen, telefonon (06-20-354-391 vagy 06-29-354-391) ill. e-mailen ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. ) lehetséges.

Fogyassz és támogasd a könyvtárat!
A helyszínen bogrács, limonádé, sör, fröccs, kávé, popcorn és- kedves könyvtárosok várják az érdeklődőket.

Napos Oldal / Silver Linings Playbook
amerikai vígjáték, 122 perc, 2012
16 éven aluliak számára nem ajánlott


Pat Solatano (Bradley Cooper) mindenét elvesztette - a házát, az állását, a feleségét. És most kénytelen újra a szüleihez (Robert De Niro, Jacki Weaver) költözni, miután nyolc hónapot töltött egy elmegyógyintézetben. Pat szeretné újra rendbe hozni az életét, pozitívan szemlélni a világot és szeretne újra összejönni ex-feleségével is. A szüleinek csak annyi a vágya, hogy Pat képes legyen ismét lábra állni a nehéz időszak után. Ám a dolgok még bonyolultabbá válnak, mikor Pat megismeri Tiffanyt (Jennifer Lawrence), a titokzatos fiatal lányt, aki szintén nem kevés problémával küszködik. Tiffany felajánlja Patnek, hogy segít neki visszahódítani egykori kedvesét, de csak akkor, ha cserébe majd ő is tesz érte valami nagyon fontosat. Mikorra pedig egyezségük kezd beteljesülni, meglepő módon azt tapasztalják, hogy felettébb közel kerültek egymáshoz, és talán a saját elrontott életükre is érvényes lesz a "minden rosszban van valami jó"-tézis.

Bővebb információ:
www.vecsesikonyvtar.hu | 06-29-354-391
A változtatás jogát fenntartjuk.

 

 

A változtatás jogát fenntartjuk.nyari konyvtari moziklub plakat 2021 preview