Gyerekek Hete a Könyvtárban

2022. MÁJUS 23-27. | KÉPALBUM
Gyerekek Hete a Könyvtárban

 

GYEREKEK HETE A KÖNYVTRÁBAN

Ünnepeljük együtt a gyereknapot!

Gyereknap alkalmából könyvtárunk május utolsó hetében gyermekeknek szóló programokat szervez, amelyre sok szeretettel várjuk az érdeklődőket.
Programjainkon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Regisztrálni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 06-29-354-391 telefonszámon lehet. A gyermekek mellé a szülői felügyelet kötelező.

Diafilm klub
Május 23. 16:30

Papírszínház
Május 24. 16:30
Mi a papírszínház? A kamishibai, azaz papírszínház, Japánból származó népszerű mesélési technika, ami a mai diafilmezés „elődjének” is tekinthető.
Az elődáson Kollár Árpád Mire jó egy lyukas zacskó? című meséje hallgatható meg. 4 éves kortól ajánlott.

Kézműves foglalkozás
május 26. 16:00
Gyertek és készítsük el közösen a mostani foglalkozáson saját papír madárkáitokat! A kézműves foglalkozásaink folyamán újrahasznosított anyagokból készítünk kreatív tárgyakat, játékokat, ezzel is új életet adva egy már nem használt dolognak. Védjük együtt a bolygónkat, miközben jól szórakozunk!

Író-olvasó találkozó Bartos Erikával
Május 27. 10:00
Ki ne ismerné a méltán híres meseírót Bartos Erikát.
Neki köszönhetjük többek között a Bogyó és Babóca, Anna, Peti és Gergő, Brúnó Budapesten és sok egyéb más csodálatos történetet, ami megdobogtatja és tanulsággal tölti el kicsik és nagyok szívét. Most itt az alkalom, hogy találkozzatok vele!

 gyerekekhete plakat 2022 javitott