Haraszti Géza

kikicsodaprof2

Vállalkozó


Haraszti Géza üzemmérnök, tréning menedzser, az Avis Autókölcsönző AUTÓ ReFAIRent Kft. ügyvezető igazgatója és társtulajdonosa (2220 Vecsés, Ecseri út 21.) A Kft. Magyarországon kizárólagos franchise partnerként, országos szinten 2 budapesti és 3 vidéki autókölcsönző telephellyel és 300 autóval vesz részt a szolgáltatásban. A társaságot az igényekhez mérten fejlesztik, bővítik, és a világszintű közös szoftverrendszerhez csatlakozva üzemeltetetik. A társaság 1995-ben, 1996-ban és 1997-ben a Legjobb autókölcsönző címet érte el a franchise rendszeren belül. A Kft. eredményei alapján Magyarország 1996-ban és 1997-ben megkapta A legeredményesebb franchise ország cím arany fokozatát.

Az ügyvezető igazgató 1976-1987 között a Csepel SC-ben versenyszerűen kajakozott. Volt junior és felnőtt válogatott, OB II. helyezett, s indult a világ leghosszabb nemzetközi kajakos maratonján, ahol 3. helyezést ért el. 

(2220 Vecsés Mária u.) 1911. július 25-én született Budapesten és Vecsésen hunyt el 2001. szeptember 11-én. Híres pedagógus családból származott. Édesapja Kiss Márton tanító és édesanyja Csorba Ida tanítónő, aki Táncsics Mihály unokája volt. Gyermekkorától Vecsésen élt és ő is tanító lett. A Falusi Általános Iskolában öt évtizeden át tanított, és gyermekek ezreit nevelte tisztességre, becsületre, hazaszeretetre. Áldozatos munkáját Vecsés Nagyközség Önkormányzata 1994-ben Vecsés Díszpolgára cím adományozásával ismerte el.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!



catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi