Horváthné Nedreu Klára

horvathne nedreu klara

Iskolaigazgató

Gyulán született 1961.november 18-án. Általános iskolai tanulmányait a Halmi Telepi Általános Iskolában végezte 1976-ban. 1980-ban Budapesten a Leövey Klára Közgazdasági Szakközépiskolában érettségizett és könyvelő szakképesítést kapott, amit később számítógép-kezelő szakképesítéssel bővített.

1980. augusztus 1-től tanított a Halmi Telepi Általános Iskolában alsó tagozatos tanítóként és a munkája mellett 1985-ben a Zsámbéki Tanítóképző Főiskolán tanító-könyvtáros diplomát szerzett.

2007-ben a BME Gazdaság- és Társadalomtudományi Karán közoktatási vezető és pedagógus szakvizsgát tett. 2004-ben Vecsés Város Önkormányzata a Halmi telepi iskola igazgatójává nevezte ki.

Horváth Gyula hangszerésszel kötött házasságából három gyermek született; Eszter (1983), Edit (1986) és Klára (1990). A Halmy József Téri Iskola Tanulóiért Alapítvány kuratóriumának az elnöke. Szabadidejében szívesen olvas, kirándul a családdal és hobbija a foltvarrás. 

(2220 Vecsés Mária u.) 1911. július 25-én született Budapesten és Vecsésen hunyt el 2001. szeptember 11-én. Híres pedagógus családból származott. Édesapja Kiss Márton tanító és édesanyja Csorba Ida tanítónő, aki Táncsics Mihály unokája volt. Gyermekkorától Vecsésen élt és ő is tanító lett. A Falusi Általános Iskolában öt évtizeden át tanított, és gyermekek ezreit nevelte tisztességre, becsületre, hazaszeretetre. Áldozatos munkáját Vecsés Nagyközség Önkormányzata 1994-ben Vecsés Díszpolgára cím adományozásával ismerte el.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!



catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi