Beszámoló író-olvasó találkozónkról

IMG 9976  A Magyar Kultúra Napja alkalmából számos program közül válogathatnak az érdeklődők a Bálint Ágnes Kulturális Központ szervezésében. A Róder Imre Városi Könyvtár is csatlakozott a Magyar Kultúra Hete nevű rendezvénysorozathoz: hétfőn Nyáry Krisztián, a nagysikerű Így szerettek ők szerelmeskönyvek szerzője volt a vendégünk.

 Író-olvasó találkozónkon lehetőség volt kérdezni a szerzőtől, véleményt alkotni, eszmét cserélni. Krisztián szívesen válaszolt minden kérdésre, hangulatos beszélgetés kerekedett abban a másfél órában, míg vendégünk volt.

 Pár érdekes történetet is megosztott velünk, melyekről nem olvashattunk könyveiben. Mire találkozónk véget ért, a kétkedőket is sikerült meggyőzni: nem bulvár könyvekről van szó, hanem irodalmi értékekről, melyek ismeretében könnyebben megértjük az egyes íróinkat, költőinket. Ezúton is mindenkinek ajánljuk olvasásra az Így szerettek ők könyveket, melyekben többek között olyan titkokba kaphatunk betekintést, mint Petőfi és Szendrei Júlia nem teljesen két személyes eljegyzése, vagy hogy Jókait miért is akarták elmebetegnek nyilvánítani. Gyönyörű összeállítás ez a két kötet, soha nem látott fotókkal, és meglepő történetekkel.

 MG 0058 A beszélgetés végén könyvvásárlásra és dedikálásra is volt lehetőség. Utolsó kérdésünk sajnos kifogott Krisztiánon; miszerint hányszor írta már le a nevét? Természetesen szívesen írta alá a rengeteg példányt, amivel az olvasók sorban álltak hozzá.

 A találkozóról készült fotókat megtekinthetik könyvtárunk Facebook oldalán.

 Örülünk, hogy sok pozitív visszajelzés érkezett a találkozóval kapcsolatban, a jövőben is igyekszünk színvonalas, minél több embert érdeklő programot szervezni. Ha bármilyen ötlete, kívánsága, tippje van számunkra, kérjük írja meg nekünk, vagy mondja el személyesen!

Nyáry Krisztián és izgalmas történeteit követheti Facebook-oldalán!

Elérhetőségeink:

Cím: Vecsés, Telepi út 43.
Telefon: 06 29 354 391
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Facebook: www.facebook.com/roderimre

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!



catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Kategóriák